TKO SMO MI

Naša web stranica je: https://pe-line.hr.

KOLAČIĆI

Ako unesete svoju adresu e-pošte u naš newsletter obrazac, e-mail koji ste unijeli automatski će se pohraniti u našu bazu podataka i koristit ćemo ga samo u promotivne svrhe dokle god ste pretplaćeni. Uvijek se možete odjaviti kako biste prestali primati promotivnu e-poštu.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite svoj preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i izbora prikaza na zaslonu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcija zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša će prijava trajati dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić bit će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne uključuje osobne podatke i jednostavno označava ID objave članka koji ste upravo uredili. Istječe nakon 1 dana.

UGRAĐENI SADRŽAJ S DRUGIH WEB-MJESTA

Članci na ovoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

S KIM DIJELIMO VAŠE PODATKE

Čvrsto vjerujemo da imate pravo kontrolirati korištenje vaših osobnih podataka i da se vaša privatnost mora poštivati. Podatke koje ostavite na našoj web stranici koristimo isključivo u promotivne svrhe, npr. slanje newslettera s promocijama, događajima i sl.

KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se neograničeno. Na taj način možemo automatski prepoznati i odobriti sve naknadne komentare umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo osobne podatke koje ostavljaju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, uređivati ​​ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-mjesta također mogu vidjeti i uređivati ​​te podatke.

KOJA PRAVA IMATE NAD SVOJIM PODACIMA

Ako imate račun na ovoj stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da ih obrišemo, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.